דלג לתוכן הראשי

העתיד כבר כאן. אנחנו נגיע מוכנים עד שנת 2030.

לקריאה מהירה: אוטומציה

תוכן הפוסט

היי ברוכים הנמצאים

אני מנסה להגדיר אוטומציה לשליחת מייל דרך make למייל מסויים באופן יומי אבל עם אפשרות שליחה למייל חופשי

אשמח לטיפים

נכתב על ידי שי דייב

תגובות ותשובות (7)
  • לא בטוח שהבנתי יכול לפרט עוד
    הכוונה היא שבעצם נגיד AI יג'נרט כל פעם מלל אחר?

Gal Reuven

• יש לי טקסט מוכן שרץ שמכיל בתוכו מסך חתימה שבכל סוף יום הוא מוציא דוח מרוכז והוא שולח אותו לכתובת מייל קבועב

אני רוצה אפשרות לשליחה ידנית לכל מייל שאני אבחר לשורה ספציפית

שי דייב

• אם הבנתי אותך נכון - אתה יכול לייצר מסמך שיטס/איירטייבל שבו אתה תזין מייל בעמודה A ו"תבנית" בעמודה B (בעצם תבנית המיילים שאתה רוצה לשלוח) וברגע שאתה מוסיף שם שורות זה בעצם מייצר טריגר ששולח מייל.

זה עונה לך על השאלה?

איתי זרם

• אני אחדד את השאלה

יש כתובת A שאני רוצה שכל יום בשעה מסוימת ישלח דוח , אבל אני גם רוצה אפשרות לשלוח למייל חופשי לצורך הדוגמא שורה אחת ספציפית

שי דייב

• אני חושב שממש יעזור שתפרט יותר על המערכות שאתה מערב פה
    לא ברור למה אתה מתכוון ב-"מסך חתימה" או "שורה אחת"

אבל ממש בגדול - המקום שבו נשמרים הנתונים שהאוטומציה הזו שולפת - יכול לכלול מקום ייעודי שבו תוכל לרשום את כתובת המייל הספציפית שאתה רוצה שיישלח אליה מייל באופן חד פעמי

אותה אוטומציה יכולה גם לרוקן את הנתון הזה אחרי הביצוע של הדוגמה בשביל שלא ישלח לכתובת הקבועה בהרצה הבאה

סתו גפן

• תודה לכולם על התגובות

מדובר על מערכת שמשמשת לניטור איסוף של ציוד

המטרה שלי שיהיה לי דוח מרוכז שיראה לי כמה ציוד נאסף ומי אסף

ואני רוצה שבכל סוף יום ישלח לי למייל שלי דוח מרוכז

אבל אני גם רוצה אפשרות שכל מי שאוסף תיהיה לי אפשרות לשלוח לו אישור במייל שלו כסוג של אסמכתא

שי דייב

• אה אז אלה שתי פעולות שקורות באוטומציות שונות עם טריגרים שונים

באוטומציה שרצה בסוף יום ומייצרת לך דוח - במודול ששולח לך את המייל מן הסתם המייל שלך יכול להופיע סטטית, כחלק מההגדרה של המודול

ובאוטומציה שמוטרגת מדיווח על איסוף המודול שליחת מייל צריך לקבל את הנמען הרלוונטי

אם למשל אתה משתמש בפילאאוט בשביל הדיווחים - יש שם אפשרות להתחברות לטופס עם מייל, ואז המייל של המדווח מגיע כחלק מהטופס

אחרת, הדיווח על האיסוף מגיע אם איזשהו אמצעי זיהוי מספק - אתה יכול להוסיף לפני המודול שליחת מייל - מודול switch, שבו ממופה אמצעי הזיהוי אל כתובת המייל הרלוונטית, מהמודול הזה אתה לוקח את התוצאה אל שדה הנמען במודול שליחת המייל

סתו גפן