דלג לתוכן הראשי

העתיד כבר כאן. אנחנו נגיע מוכנים עד שנת 2030.

לקריאה מהירה: הצגה: היי, אני יון

תוכן הפוסט

שלום! אני יון,

שמח להיות כאן 🙂

אני רופא וטרינר, ובשנים האחרונות נכנסתי יותר ויותר לעולם הטכנולוגיה והאוטומציה — בעיקר מתוך צורך אמיתי לייעל עבודה ולפנות זמן לדברים שדורשים חשיבה מקצועית.

התחלתי לבנות מערכות פשוטות שעוזרות לי ביום־יום, כמו יצירת תוכן וניהול תהליכים, ועכשיו אני מנסה לקחת את זה צעד קדימה — לבנות תהליכים יותר מסודרים, כולל מענה לפניות לקוחות ואוטומציות שמתחברות לכמה כלים יחד.

הגעתי לכאן כדי ללמוד איך לעשות את זה נכון יותר:
איך לבנות מערכות יציבות ולא רק “עובדות בערך”,
איך לחבר בין כלים בצורה חכמה,
ואיך להפוך רעיונות לאוטומציות שבאמת חוסכות זמן ולא יוצרות עוד עומס.

אשמח ללמוד מהניסיון שלכם, להבין מה עובד בפועל, ואיפה כדאי להתמקד כדי להתקדם מהר בלי לבזבז זמן על טעויות מיותרות.
וכמובן, אם אוכל גם לתרום מהצד שלי — בשמחה.

נכתב על ידי יון

תגובות ותשובות (4)
  • אהלן אחי בהצלחה

אני בתחילת הדרך יחסית בתחום האוטומציה

עובד עם מייק

עושה את הקורס של איתי עכשיו

בגדול כל הרעיון של אוטומציה זה לקחת תהליכים ידניים שלוקחים לעסק זמן ומשאבים או לפרוץ כל מיני צווארי בקבוק

אז הייתי אומר לך קח משהו שעונה לקריטריונים תפתח מייק תפתח ג'מיני ותתחיל להרכיב זה די אינטואטיבי וגם אתה אומר שיש לך זיקה

זה נראה שהבזבוז זמן הגדול היום שקורה בעולמות האלה של AI ואוטומציה ואני מרגיש את זה גם על דברים שאני עושה זה שהזמן והמיקוד שהולך על להוציא דברים יפים ומגניבים במהירות ולאו דווקא דברים יעילים עם ערך אמיתי

זה הבאז שקורה היום

אז גם שים לב שזה לא רק ל"פוזה" ותן בראש

בכל מקרה אם בא לך להכיר ולדבר ולראות אם אפשר לעזור אחד לשני אז בשמחה

Gal Reuven

• היי יון, ברוך הבא למועדון! 🙌

שמח שהצטרפת. תענוג לשמוע סיפור כמו שלך - דווקא אנשים שמגיעים מתחום מקצועי אחר מביאים לאוטומציה זווית הרבה יותר מעניינת מאשר מישהו שחי בזה מההתחלה.

אתה במקום הנכון. כאן במועדון תוכל ללמוד המון - איך לבנות מערכות שבאמת מחזיקות מעמד ולא מתפרקות ברגע שמשהו משתנה, איך לחבר בין כלים בצורה חכמה (Make, n8n, Airtable, WhatsApp, AI ועוד) ובגדול איך לעבוד נכון עם כל מה שחשוב היום!

יש פה קהילה עם המון ניסיון מעשי ואנשים ששמחים לעזור, אז תרגיש חופשי ממש לשאול כמה שיותר שאלות :) אין שאלה שהיא קטנה מידי.

בהצלחה, ותהנה! 🚀

איתי זרם

• ברוך הבא יון!

• ברוך הבא,
    תקבל הרבה ערך, ואין ספק שתיתן הרבה ערך לקהילה.

הפורומים פעילים, ההקלטות מביאות ניסיון והתפחות למגוון ענפים, וכל שאר התוכן יניב לך תובנות, ומיפוי להשגת המטרות שציינת.

דרך אגב, הפוסט שלך השראה.

Ro-e Sisso