לקריאה מהירה: את זה לא ציפיתי ש-monday יעשו... 🤯
תוכן הפוסט
טוב, אני חייב לשתף אתכם במשהו שראיתי ופשוט העיף לי את המוח.
כולנו רגילים לזה שמאנדיי (monday.com) היא המלכה של ניהול המשימות והטבלאות, נכון? אז תשכחו מכל מה שהכרתם הם השיקו עכשיו סוכן AI חדש, אבל לא כזה שכותב מיילים אלא כזה שפשוט מרים טלפון ומדבר. 📞
זה נשמע כמו מדע בדיוני אבל זה עובד: הסוכן הזה יכול להתקשר ללידים לתאם פגישות ביומן או לעשות פולו-אפ על הצעות מחיר וגם לשלוח הודעה SMS. הוא מדבר בצורה כל כך טבעית, שהצד השני בכלל לא בטוח שהוא מדבר עם בוט.
למה זה כל כך מרגש אותי? כי עד היום, ברגע שנכנס ליד, מישהו היה צריך לשבת ולחייג אליו (ובדרך כלל זה קורה מאוחר מדי) עכשיו? המערכת פשוט עושה את זה לבד הליד נכנס לבורד הסוכן מתקשר הפגישה נקבעת ביומן הכל מתעדכן בתוך המערכת יש לך הקלטה של השיחה והכל בלי שנגענו בכלום.
זה לא רק חוסך זמן זה פשוט משנה את חוקי המשחק של איך עסק עובד ב-2026.![]()
נכתב על ידי Yoel
תגובות ותשובות (7)
וואו מטורף!
זה עובד גם טוב בעברית?
יצא לך לשחק עם זה קצת?
תודה על השיתוף יואל!
איתי זרם
כרגע זה רק אנגלית גרמנית צרפתית ספרדית,
עשיתי את זה באנגלית זה ממש מטורף זה כמו עובד אישי רק שהוא זמין 24 שעות (ובודאי שיש עוד מקום לשיפור...)Yoel
מעניין מאוד!
יודע להגיד על איזה מערכת זה מבוסס?
Vapi? או Voiceflow?
או אולי משהו שלהם?
איתי זרם
האמת לא יודע
Yoel
מטורף 🤯
מיכאל קאנו - MEGALODON
וואו! זה נשמע מדהים! איך זה עובד? מאיפה הוא לוקח את המידע כדי לענות לשאלות הלקוח? או עד כמה עמוקה השיחה איתו? הוא יכול לתת ללקוח פרטים?
Annat B
בשבועות האחרונים הקמתי את זה לעסק של פרסום יומי פה בלונדון😊
הוא עונה ללקוחות לפי כל המידע שאני מעלה לו העליתי לו מחירון לכל סוג פרסום, שעות הגשה, נהלים ועוד.
בעל העסק אומר שזה חוסך לו כבר לפחות שעה ביום (עכשיו כבר ויש עוד הרבהמקום לשיפור.)
הוא גם יכול לשלוח SMS לקבוע פגישה לפי הלוז שלי וזה ממש נוח.
מה שהכי אהבתי זה שהוא נשמע ממש כמו בן אדם ולא כמו רובוט (אפילו יש קצת “רעש” ברקע כדי שזה יישמע טבעי). לגמרי שווה לנסות!
(כרגע זה לא בעברית אולי בהמשך)
Yoel