לקריאה מהירה: איך הולך לכם עם הפרוייקט בחודש קלוד קוד?
תוכן הפוסט
אני עדיין מחפשת את הרעיון שלי, אשמח לשמוע קצת על הרעיונות שלכם 😊
איך אתם מתקדמים?
האם זה הולך כמו שתכננתם?
האם שיניתם משהו בדרך?
נכתב על ידי Annat B
תגובות ותשובות (8)
יש לי פרוייקט אחד של מערכת ניהול שאני כבר עובדת עליו ומנסה להטמיע בו את הדברים שאנחנו לומדים כדי לייעל תהליכים. דורש קצת סידור אצלי אבל אח"כ זה רץ ועובד מדהים למען האמת. מאפשר לי לרוץ הרבה יותר מהר על זה וגם המעקב על ההתקדמות עכשיו הרבה יותר קל. קצת גורם לי לתהות אם בכלל היה נכון להתבסס על איירטייבל בשביל הממשק ובסיס הנתונים או לפתח לגמרי בעצמי (עם קלוד קוד כמובן).
ולצד זה יש לי פרויקט חמוד ממש שמתקדם יותר לאט אבל בעיקר כי דורש בדיקה והטמעה של כל מיני מודלים של Speech Enhancement/Correction ושל Automatic Speech Recognition שאני פחות בקיאה בהם ולא מצליחה להתפנות לבדוק אותם בעצמי (ובינתיים התוצאות די מצחיקות ונשמעות גרוע). זו אפליקציה קטנטנה ללימוד אנגלית שבה הדמות הראשית היא הילדה שעבורה אני מפתחת את האפליקציה, והיא עוברת בין מקומות ולומדת משפטים שמתארים את המקום ("ראיתי פרח צהוב" בגינה, "יש לי חולצה גדולה" בארון הבגדים ו"אני אוהבת לאכול פיצה" במטבח ☺️) והכל עם אפקטים חמודים שמחזקים אותה ומפרגנים לה. היא עוד לא יודעת לקרוא אז המטרה היא שהיא תקליט את עצמה ואז האפליקציה תתקן אותה, אבל בינתיים האפליקציה ממש טובה בלפרגן גם אם הילדה אמרה משהו אחר לגמרי 😂שיר הורוביץ
היי ענת!
אחלה שאלה :) אני חושב שמה שמגניב בעולם החדש הזה שנפתח לנו הוא המנעד הענק של האופציות!
שמענו היום אנשים מקצוות שונים בעולם העסקי ( אם זה יועצת לניהות תיקי מס, אם אני זוכר נכון או אם זה פיתוח מגניב עם מדבקות לילדים)
אז לדעתי הכי כיף לחשוב על משהו שתמיד חלמת לייצר והיה נראה לך לא מציאות ופשוט לנסות לזרוק את המחשבות שלך על AI ולבצע איתו סיעור מוחות ולחשוב ביחד איך אפשר לפתח מזה מוצר.
יאללה תעדכני אותנו איך הולךך
ואני כמובן בונה מערכת לניהול משימות שתחסוך לי כמה עשרות דולרים בחודש :)
איתי זרם
האם ניסית להשתמש ב elevenlabs? לדעתי זה יפתור לך את הבעיה בקלות ויקדם מהר מאד את האפליקציה שלך לסיומה. אגב, יש להם גם מודולים מצוינים מוכנים ב make.com.
אביעד כהן
תודה! אנסה
שיר הורוביץ
היי שיר יקרה, איזה פרויקטים מרתקים! הרעיון של האפליקציה עבור הילדה נשמע מקסים וזה שהיא מעודדת אותה זה גם מאוד חשוב גם אם זו לא לגמרי המטרה המוצהרת 🥰 לגבי הדילמה בין איירטייבל לקוד, אני בטוחה שתמצאי את האיזון הנכון בזכות הידע שלך 💻
תודה רבה על התגובה המושקעת ועל זה שאתם מנהלים את הקהילה הזאת בצורה כל כך נעימה ❤️ אני אמשיך לעקוב אחרי העדכונים שלך בקוצר רוח ✨Annat B
היי איתיהיקר, תודה על המילים החמות והטיפ לגבי סיעור המוחות 🙏 זה בהחלט נותן המון השראה לראות את הדברים ככה. תודה שאתה ושיר לוקחים את הזמן לענות ולהיות פעילים עבורנו כאן בקהילה זה ממש לא מובן מאליו 👑 מחכה לשמוע איך המערכת לניהול משימות שלך מתקדמת ואיך היא תחסוך זמן וכסף בסוף 🚀
Annat B
את אלופה כיף גדול שאת איתנו ואנחנו כאן לכל שאלה, מחשבה או התלבטות!
איתי זרם
תודה רבה! איזו תגובה נעימה ומחממת את הלב. בזכות הפוסט הזה והתגובות כאן חזרה לי המוטיבציה לפתור את עניין הדיבור ולהתקדם עם הפרוייקט 🩷
שיר הורוביץ