דלג לתוכן הראשי

העתיד כבר כאן. אנחנו נגיע מוכנים עד שנת 2030.

לקריאה מהירה: קפיצה למים והצגה עצמית

תוכן הפוסט

נעים מאוד חברים,

שמי רן אלבלינג, אני מגיע מעולמות של Devops עם ניסיון של 4 שנים בענן ולינוקס, תמיד עסקתי מתוקף התפקיד בלבצע את העבודה תכלאס אם כתיבת סקריפטים או בניית הפאזל, ואז הגיע עולם ה No-code וAI שפתח לנו דלתות חדשות וכמובן משך אותי אליו בהתלהבות.

הדברים שמעסיקים אותי -כבתור שכיר

1. כשמוכרים אוטומציה ללקוחות - איך לבחור מודל תשלומים (ריטיינר מול מכירה חד פעמית)

2. איך לעטוף את המוצר בצורה כזו שהסיכוי לגניבה / שימוש בצורה שאינה מכבדת את פרטי העסקה על ידי הלקוח?

3. האם עבור כל לקוח אנחנו נפתח חשבון בחברת ענן כלשהי ונשכור עבורו VPS ונבצע את ההתקנות ופעולות שם?

אשמח להתייחסות של כוכבים שכבר מכרו כמה אוטומציות - דגש על כאלו שמורכבות על N8N

@

נכתב על ידי כבודו

תגובות ותשובות (5)
  • בהצלחה!

אלה קופמן

• 1 מה שמתאים לך, אם אתה בעניין של למכור מוצר גנרי אז מה תעשה בריטיינר? אם אתה מוכר שירות מותאם אישית אז איך תמכור חד פעמי?

2 הלקוחות שלי לרוב טכנולוגיים רק מתוך הכרח המציאות, אז אני לא חושש לגניבה. אם הייתי חושש מזה הייתי מכניס סעיפים רלוונטיים לחוזה

2 בעיניי במערכות כמו מייק ונ8נ - חייבים שללקוח יהיה חשבון בבעלותו, מדובר בגישה טוטאלית לדאטה שלו

סתו גפן

• תודה אלה

כבודו

• רן התותח המון המון בהצלחה!! כיף שאתה איתנו פה

1. אני הרבה פעמים מאמין שפרויקט שהוא חד פעמי הופך לריטיינר של תחזוקה שוטפת + תמיד לקוח מרוצה יחזור אליך לפרויקטים נוספים.

2. לצערנו אם בנינו סנריו ללקוח, ברמת העיקרון הוא הבעלים של התהליך והוא יכול לקחת אותו ולשכפל לחשבונות אחרים - אם זה יעבוד לו טוב? לא בטוח, כי כל מערכת שיש לעסק מסוים בנויה קצת אחרת ממערכת של עסק אחר (אם זה מבנה CRM, מערכות שאיתן הוא עובד וכו')

3. מתחבר לנו לשאלה הקודמת - הלקוח הוא הבעלים של החשבון, אתה איש המקצוע שמקבל גישת ניהול/עריכה לחשבון שלו.

איתי זרם

• לגבי שאלה 1. לדעתי ואני לא מחדש הרבה אבל האוטומציות יהיות תמיד במערכות של הלקוח במיוחד אם זה N8n או Make אלא אם כן אתה יוצר מוצר דיגיטלי שלך שהוא Web Appliction לדוגמא ואז כמובן המוצר ישב בשרת שלך . ושאלה 3 כמובן קשורה לשאלה 1 . בהצלחה!

Commodore 64