דילוג לתוכן הראשי

העתיד כבר כאן. אנחנו נגיע מוכנים עד שנת 2030.

לקריאה מהירה: מכונת הקמפיינים

תוכן הפוסט

לראות ולא להאמין. הגעתי בקורס לשיעור דף נחיתה .תוך שלושה ימים בלבד מאדם שרק שמע בחדשות על ai וכל העלם הזה היו זר לו .קניתי את הקורס ואמרתי לעצמי בוא ננסה אין מה להפסיד.שלמתי שקלים בודדים על הקורס ולהפתעתי קבלתי אוצר זהב. המרצה בסגנונו המיוחד והברור הצליח בקלות לתת לי את כל ההסבר וכל היסוד האיתן והכלים לבנות קמפיין מסודר שנסיתי מעל 7 פעמים בזוויות שונות והמכונה שבנינו עשתה את זה בגדול . השיא היה הבוקר כשהזנתי פרטי שלושה עסקים ביחד מספרה , מסעדה ורואה חשבון לשם תרגול אתגרתי את המכונה ואמרתי למנהל הקמפיניים שאני יוצא לשעה לעיסוקים שלי וכשחזרתי הכל היה מוכן לשלושתם . זה דבר מדהים ומסחרר. כל הכבוד בחור צעיר שיחקת אותה ותודה מכל הלב . מהשבוע הבא אני בעצמי אפרסם את העסקים שלי דבר שלא חלמתי שבאחד הימים אעשה אותו

נכתב על ידי גהאד מוחסן

תגובות ותשובות (8)
  • וואו גהאד איזה מלך ממש ממש כיף לשמוע ועוד יותר כיף לשמוע שקראת לי ״צעיר״ כי בדיוק היה לי יומולדת 33 ואני מרגיש זקן אז זה הכי חשוב 😜

מוזמן לשתף בתוצאות שקיבלת גם אם בא לך! תותח 🙏

איתי זרם

• וואו איזה כיף לשמוע! מוזמן לשתף כאן שנוכל לראות מה יצרת!

שיר הורוביץ

• אני לפני חודש קניתי קורס קלוד קוד ב 7,300₪ ממישהי מאוד מאוד מוכרת שלא אפרסם את שמה, והקורס הזה שקניתי של איתי לימד אותי פי 900 מהקורס שלה. כבר שלחתי ל2 אנשים את הקורס שלו וכולם בהלם מהתוכן באמת התוכן 100/100 מובן פשוט וקל להבנה!

שיר שרביט

• גם אני התחלתי לפני יומיים והגעתי כבר לאמצע. זה כמו בינג' שאי אפשר להפסיק

שירלי ברויטמן

• שלחתי היום לגלילות הבן שלי שיתחיל ללמוד אצלך תדאג לו:))קוראים לו חמיד משתתף בסדנה שלך

גהאד מוחסן

• וואו וואו וואו! איזה מחמאה אדירה ממש ממש תודה על זה, ועוד יותר תודה שאת משתפת עם אחרים

איתי זרם

• יאללה מעלה לנטפליקס ;)

תודה רבה שירלי איזה כיף לשמוע!

איתי זרם

• לגמרי!!

איתי זרם