דלג לתוכן הראשי

העתיד כבר כאן. אנחנו נגיע מוכנים עד שנת 2030.

לקריאה מהירה: תמיכה ב MAKE

תוכן הפוסט

שלום לחברי הקהילה, כפי שאתם מבינים אני חדש כאן.

בניתי סצנריו על גבי Make וישנם מספר מודולים שאני מחפש תמיכה בקינפוג שלהם או בכלל בנחיצות שלהם בתהליך, האם יש כאן בפורום מישהו שיודע לתמוך בין בתשלום ובין בהכוונה?

נכתב על ידי עפר הייליג

תגובות ותשובות (9)
  • היי עפר היקר ברוך הבא!

תשתף אותנו איפה הסתבכת, יש פה הרבה אנשים שיוכלו לעזור :)

איתי זרם

• לצורך בניה תהליך אני חייב לייצר מספר חד ערכי לכל קובץ שהסצנריו מייצר לי, השתמשתי לצורך העניין במודולים של Data Store . אני רוצה להגדיר לו מבנה של מספר לפי הנוסחה הבאה YYMMxx, אני נתקל בבעיה של מיספור כשמתחלף חודש ומאבדת את המיספור

עפר הייליג

• מה הכוונה שאתה מאבד את המספור?

סתו גפן

• בכדי שהמערכת תרוץ צריך לשתול את הסיפרה הראשונה בחודש באופו ידני אחרת המערכת לא מספררת כראוי, הצמיכה של Make הציעו לי פיתרון אבל נראה לא הצלחתי לקנפג אותו

עפר הייליג

• נשמע כמו בעיה לא מאוד פשוטה

אבל אם אתה חושב שהפיתרון שלהם רלוונטי - תשתף אותו ונוכל לעזור להטמיע

סתו גפן

• "בכדי שהמערכת תרוץ צריך לשתול את הסיפרה הראשונה בחודש באופו ידני אחרת המערכת לא מספררת כראוי" לא יודע מה פספסתי אבל אתה מתכוון למספר של הסצנריו או מקרה נקודתי בסצנריו באחד המודולים? לדעתי אי אפשר לעדכן מספר Scenario ID של מייק כי זה מספר שנשתל אוטומטי

Commodore 64

• לא מדובר במספר לסצנריו, מדובר על מספר חד ערכי שהסצנריו אמור ליצר לקובץ שהוא מקים.

עפר הייליג

• הבנתי. אולי ליצור בכל סנריו שם ספרייה עם מספר אקראי שמבוסס על התאריך והשעה הנוכחית ואז להתגבר על הבעיה של שם קובץ זהה? מאמין שיש כל מיני דרכים מעניינות להתגבר על זה

Commodore 64

• תודה על התגובה, אני חייב מספר רציף שמתעדכן כל חודש, נקראה לי שמצאתי פיתרון עם שימוש במודול Data Store

עפר הייליג