דילוג לתוכן הראשי

העתיד כבר כאן. אנחנו נגיע מוכנים עד שנת 2030.

לקריאה מהירה: עצמאי/שכיר

תוכן הפוסט
הרבה שאלות סביב הנושא עצמאי/ שכיר אשמח לשמוע איך אתם התחלתם את התחום הזה והאם מומלץ להתחיל לעבוד עצמאי ולקפוץ למים..

נכתב על ידי אביטל יזדי

תגובות ותשובות (3)
  • אני עוד בתחילת הדרך יחסית אבל אחרי שנים כשכיר החלטתי שאני רוצה להיות עצמאי בדיגיטל חקרתי והגעתי לתחום
    זה לא פשוט ומאתגר
    עכשיו אחרי שלמדתי ונגעתי והיו כמה לקוחות אני מתמקד בשיווק ברוב הזמן
    אחד הפוסטים שרשמתי קצת אחרי שהתחלתי
    https://www.facebook.com/share/p/1ErKhCBXXA/

Gal Reuven

• ישבתי על הגדר הרבה שנים בעניין של להיות עצמאית - תמיד הצלחתי למצוא סיבה למה לא..כי להיות עצמאי זה קשה ויש הרבה אי-וודאות, אבל אז הבנתי שקצת אין ברירה אלא לקפוץ למים. כל הניסיונות שלי של להיות שכירה וגם לעבוד עצמאי מהצד לא צלחו - פשוט אין מספיק זמן ביום לגם גם.
    זה סיכון מסויים, אבל בסוף אם זה מה שאת רוצה ומחפשת אז זה הצעד הנכון לדעתי.
    יצאתי לעצמאות השנה ולמרות הקשיים אני מרוצה מאוד ולא רוצה לחזור להיות שכירה.

ליה

• גדלתי בבית עם שני הורים שכירים (שכבר נמצאים באותה עבודה למעלה מ-30 שנה), עבדתי כשכירה, פחדתי בטירוף לצאת לעצמאות. ובכנות - זה לא פשוט. הלקוחות הראשונים היו לקוחות שלמדתי מהם המון (בעיקר מהטעויות שעשיתי איתם), ההתחלה הייתה מאתגרת כלכלית עד שהתייצבתי, ולקח לי זמן להסתגל למציאות הזו וליצור לעצמי את השגרה שמתאימה לי. אבל למרות כל זה אני לא הייתי חוזרת לעבוד כשכירה עכשיו ואני שלמה ומרוצה עם ההחלטה שלי.
    אני חושבת שאם זה משהו שמעניין אותך אז תתחילי. אפשר גם להתחיל בקטן עם לקוח אחד ולהתקדם לאט לאט. מה שמתאים לך ובקצב שלך 🩷

שיר הורוביץ