דלג לתוכן הראשי

העתיד כבר כאן. אנחנו נגיע מוכנים עד שנת 2030.

לקריאה מהירה: Airtable

תוכן הפוסט

היי חברים, אני רוצה לשתף אתכם בסרטון Loom של Airtable. אני נמצא כרגע בחלק השלישי של הקורס של איתי . ובניתי משהו שממש פתח לי את הראש. זה פשוט מטורף מה שאפשר לבנות בתוך מערכת CRM מסודרת, ובמיוחד באירטייבל. עד עכשיו עבדתי בעיקר עם מאנדיי, שזו מערכת מעולה ואני מתמחה בה, אבל כשאני רואה את היכולות של אירטייבל, אין ספק שיש כאן הרבה יותר אפשרויות ופעולות שאפשר לבצע, במיוחד עם כל הפונקציות של Lookup ו-Rollup שמשנות לחלוטין את חוקי המשחק.

כבר מחכה לסיים את כל הקורס ולהתמחות גם ב-Airtable. תודה איתי, קורס מעולה, שווה ללמוד אותו חברים!

https://www.loom.com/share/068112a3a5224390bcb4520c1fa2fe2e

נכתב על ידי Yoel

תגובות ותשובות (10)
  • אמנם אין לי לתת לך טיפים לשיפור כי אני עוד לא הגעתי לשלב הזה בקורס, אבל בהחלט פתחת בפני אופציות וקצת הכרת לי את המערכת אז תודה על זה!

אלה קופמן

• יש מלא סיבות להעדיף את איירטייבל על פני מאנדיי, אבל דווקא לוקאפים?
    מסקרן - מה אתה יכול לעשות איתם שאתה לא מצליח עם עמודות קונקשן במאנדיי?

סתו גפן

• במאנדיי בסוף גם אפשר לעשות סוג של לוקאפים דרך Mirror, אבל כל Rollup זה משהו שמאוד קשה לעשות שם. בעצם זה כמעט לא אפשרי בלי Make או אפליקציה חיצונית כשרוצים לסכום ולעשות חישובים מתמטיים מורכבים עם נוסחאות על גבי Mirror.

מצד שני, האמת היא שהחלק הוויזואלי של מאנדיי הוא הכי חזק והכי יפה שיש, אם זה הדשבורדים או כל העיצוב הכללי, ולכן קשה לי מאוד להתנתק מהם. חבל שאי אפשר פשוט לשלב את מאנדיי ואירטייבל ביחד, זה היה יכול להיות השילוב הכי טוב שיש.

Yoel

• גם כל הנושא של הטפסים שיש להם הוא ממש חזק, ואירטייבל לא מגיעה לרמה הזו. זה אפילו יותר טוב מ-Fillout שאני משתמש בו המון, ואפשר לבנות שם לוגיקה ממש חזקה.
    אשמח לשמוע ממך איזה עוד סיבות היה מצאת באיירטייבל על פני מאנדיי

Yoel

• מאנדיי הוסיפו ממש לבוט חכם במיוחד שעושה הכל, בונה את הלוחות, משנה את הטבלאות, מוסיפה אוטומציות לפי דרישות, ממש לא צריך לבנות כלום, את הכל הסוכן שלהם עושה עבורך, ממש vibe coding. תענוג.

אביעד כהן

• נכון הם נכנסו חזק בכל העולם של Vibe Coding. יש להם לייב השבוע על זה ביום חמישי, ויש להם גם אפשרות לבנות סוכנים שעושים לך שיחות לליד חדש שזה ממש חזק.

Yoel

• תקשיב אחי, מה שהם עשו זה מדהים, אני ממש מוריד את הכובע בפניהם. הם לקחו את עולם ה CRM שני צעדים קדימה! אני בונה כעת מערכת גדולה לניהול משימות למשרד של רואה חשבון עם 20 עובדים ואני אפילו לא בונה בעצמי לוח אחד כי הסוכן שלהם בונה לי הכל, את כל הלוחות, את כל האוטומציות ואפילו מדריך אותי בצורה מפורטת איך לשלב זאת עם make.com ו Green API וכו'. משהו פגז הוא עשו.

אביעד כהן

• יואל אתה אלוף!

כל הכבוד נראה מעולה

ממליץ לך גם להציץ על Omni שלהם הוא גם עושה אחלה עבודה!

איתי זרם

• יואל, השראה
    איירטבל מתגלה לי כסיפור אהבה ממש

Ro-e Sisso

• נכון, כל מילה

Yoel